ERP ВУЗФ Магистърска програма - Лектори

logo_vuzf

home   УЧЕБЕН ПЛАН  |  ПРИЕМ  |  КУРСОВЕ  |  ТАКСИ  |  НОВИНИ  |  МЕДИИ  |  КАРИЕРИ  |  КОНТАКТИ

ВИСШЕ УЧИЛИЩЕ ПО ЗАСТРАХОВАНЕ И ФИНАНСИ

logo_erpacademy

banner_770x134_lektori_gost
     

Georgi

Георги Мойкин

 

Георги има повече от 15 години комбиниран опит в ИТ, изразен предимно в доставяне на технически и бизнес консултации, архитектурни решения, семинари и обучения, относно интеграционни платформи (SOA), управление на бизнес процеси (BPM) и платформата като услуга в "Облака" (PaaS), базирани главно на портфолиото на Oracle.

 

Като сертифициран BEA SOA Архитект и Oracle WebLogic експерт, Георги е участвал в реализирането на редица ИТ проекти в страната и чужбина.

 

Georgi

Георги Бекяров

 

Георги внедрява през последните 10 Oracle Siebel CRM и е един от пионерите в България и региона на Централна и Източна Европа.

 

От 1998 година насам благодарение на многобройните си ангажименти Георги е натрупал богат опит при консултиране, разработване на бизнес софтуер и интеграция на приложения. Специализира основна в сферата на финансите, застраховането, телекомуникациите, маркетинг и услугите. Георги е високо квалифициран в прилагането на последните технологии и стратегии ,за да предостави тясно ориентирани към бизнеса резултати. Доказва се като силен и мотивиращ отборен играч като взима участие в многобройни международни проекти. При работата си с Siebel Георги поема много различни роли, специфични за всяка отделна фаза на внедряване с изключение на тестване. Благодарение на богатия си опит и разнообразни квалификации, Георги притежава незаменим опит при прокарването на мост между ИТ и бизнеса.

   

Svilen Stoianov

Свилен Стоянов

 

Свилен има повече от 18 години ИТ опит, придобит в множество мултинационални компании а различни технически и търговски позиции. Работил е с корпорации като Алкател, Майкрософт и др. В момента Свилен се занимава с продажбата на Приложенията за Бизнес Решения, които Оракъл предлага на пазара и има поглед върху бизнес процесите на по-големите клиенти на българския пазар.

Свилен завършва Техническия Университет Варна като Магистър по Електронна Техника и Микроелектроника, след което преминава редица тренировъчни програми по бизнес администрация и управление на ИТ.

Ускоряване на иновациите чрез опростяване на IT

 

От дейта центъра до облака, Oracle премахва сложността, която задушава иновациите в бизнеса. Чрез опростяване на ИТ средата, Oracle дава възможност на своите клиенти - 400 000 в широка гама от индустрии, в повече от 145 страни – да създават по-бързо иновации и да се създават добавена стойност за своите клиенти.

 

За да помогне на клиентите си да намалят сложността да и постигнат на бизнес гъвкавост, Oracle предлага цялостен и напълно интегриран пакет от облачни приложения, платформени услуги, както и инженерните системи. Водещите продукти и услуги дават на клиентите пълна гъвкавост при тяхното разгръщане, както и несравнимо ползи от това, включително интеграция на приложения и бизнес процеси, подобрена сигурност, висока надеждност, скалируемост, енергийна ефективност, мощност, производителност и ниска обща цена на притежаване.

 

За клиентите, които се нуждаят от модулни решения базирани на отворена архитектура и с големия избор от операционни системи, Oracle предоставя ненадминати ползи от най-доброто във всеки слой от технологичния набор от продукти. Това позволява на клиентите да изградят най-оптималната инфраструктура подходяща за тяхното предприятие, както в облака, така и центъра за данни.

____________________________________________________________________________________________________________ 

 

Bilyana

Биляна Панталеева

 

Биляна е бизнес обучител и собственик на Ойро Ивент. Тя разработва и провежда обучения по “Продажби”, “Успешни взаимоотношения с клиенти”, “Провеждане на преговори и договаряне”, “Мотивационни похвати”, “Лидерство”, “Предприемачество”, съобразно потребностите на организациите. Работи и съвместно с организации по проекти насочени към образованието, предприемачеството, професионалното развитие на млади таланти и стартиране на бизнес идеи.

 

Биляна завършва бакалавърска програма по специалността “Икономика на търговията”, след което изучава магистратура “Управление и развитие на човешките ресурси”. Паралелно записва програма по интегрално образование “Философия на успеха - управление на познанието.” Тя е сертифициран обучител по професионално обучение на възрастни в ЦПО.

____________________________________________________________________________________________________________ 

 

Stoian

Стоян Тасев

 

Стоян е предприемач с 10-годишен опит в сферата на продажбите. Достигал е позиция на национален мениджър към мултимилионна компания, а в момента управлява собствен бизнес, от среден мащаб, с помощта на многочленен екип. Стилът му на преподаване е непринуден, с чувство за хумор и е базиран главно на реални казуси от практиката му.

За повече информация посети: www.stoyantasev.com

____________________________________________________________________________________________________________ 

 

Веселин Митрев

Веселин Митрев

 

Веселин има повече от 15 години опит в изграждането и внедряването на цялостни решения за управление на производствени компании - ERP (BaaN IV, Infor LN), WMS (Infor SCE), SCM (Infor SCM), APS (Preactor APS), Integration & Workflow (Infor ION).

 

Завършва магистърска степен по „Информатика“ в Югозападния Университет и е сертифициран специалист от Infor, Microsoft и Preactor. Веселин е участвал в успешното реализиране на редица проекти и е един от най-добрите консултанти по внедряване на софтуер за детайлно планиране на производството в България.

____________________________________________________________________________________________________________ 

 

Светла Манолова

Светла Манолова

 

Светла заема позицията Управител на EС EМ Консулта ООД от самото й създаване преди повече от 17 години. Фирмата има успешно реализирани над 200 проекта и е водеща компания в областта на информационните технологии и софтуерните приложения за управление на бизнеса. ЕС ЕМ Консулта ООД работи в дългогодишно партньорство с водещи международни компании като Microsoft, Infor, Siemens/Preactor International, Epicor iScala и IDEA Caseware. Преди да създаде собствен бизнес, Светла работи като Мениджър Бизнес развитие и Мениджър продажби в ИТ фирма. Завършва Университета за Национално и Световно Стопанство и притежава редица специализации като „Управление на производството“ в Технически Университет Брауншвайг.

____________________________________________________________________________________________________________ 

 

Dimitar

Огнян Томов
ТСС ООД

 

Огнян машинен инженер, Доктор по индустриален мениджмънт. Автор и съавтор на над 45 научни публикации и книги. Хоноруван доцент в ТУ София. Специализации в Русия, Англия, Белгия, Словения и Германия. Един от първите специалисти по ERP в България.

 

Над 20 успешни проекта у нас и в чужбина по внедряване на BAAN IV, MS Dynamics NAV, Infor LN ERP, abas ERP, SAP, iRenaissanse ERP и др.

 

Консултант и лектор по Lean Manufacturing, Business Processes Reengineering, Theory of Constraints, Supply, Inventory and Production Management, Systematic Innovations – SI/TRIZ, Sales & Operations Planning, Manufacturing Execution Systems и др.

 
 

***

 

гр. София 1618, ж.к. "Овча купел", ул."Гусла" 1

е-mail: erp@vuzf.bg

facebook  google plus  you tube

Copyright © 2015 ERP Academy. All rights reserved.

Create & Support: VS Bulgaria Ltd.