Партньори на ERP ВУЗФ Магистърска програма

logo_vuzf

home   УЧЕБЕН ПЛАН  |  ПРИЕМ  |  КУРСОВЕ  |  ТАКСИ  |  НОВИНИ  |  МЕДИИ  |  КАРИЕРИ  |  КОНТАКТИ

ВИСШЕ УЧИЛИЩЕ ПО ЗАСТРАХОВАНЕ И ФИНАНСИ

logo_erpacademy

banner_770x134_partners

 

 

ERP Academy

ERP Academy 

 

ERP академия е първата създадена в България с цел обучение и разпространение на ERP знанието. Академията се основава с идеята да създава и обучава кадри за ERP бранша, давайки на студентите реални практически знания и опит на хората от бизнеса.

www.erpacademy.bgTeam Vision

SAP България

 

Като пазарен лидер в сектора за бизнес софтуер, SAP (NYSE: SAP) помага на компании от всички размери и индустрии да оперират по-успешно. SAP приложенията и услугите дават възможност на повече от 282,500 клиента да оперират доходно, да се адаптират правилно, и да растат постоянно.

 

Българският филиал на световния софтуерен лидер SAP SE присъства на българския пазар вече повече от 16 години. През декември 1999г., SAP SE регистрира дъщерното си дружество SAP България, а през 2002г. инвестира в развоен център - SAP Labs България. В момента в компанията работят повече от 630 професионалиста, които създават водещи Cloud и In-Memory технологични решения, допълнени от качествени услуги по поддръжка и технологично консултиране. SAP Labs България е отличена за абсолютен лидер в класацията на AON Hewitt за Най-добрите работодатели в България за 2014 г. в категорията за средни и големи компании.

 

Компанията е носител на престижното отличие за четвърти път, като е била сред отличените работодатели през 2006, 2008 и 2012 г. SAP Labs България е един от пионерите и лидерите в прилагането на Lean философия и гъвкави (agile) методологии при създаването на софтуер в България.

www.sap.com/bulgaria


Team Vision

Тим ВИЖЪН България

 

Тим ВИЖЪН България е първият доставчик на Microsoft Dynamics NAV (Navision) в България.

Ние предоставяме на нашите клиенти висококвалифицирани експертни услуги, свързани с анализ и оптимизиране на бизнес процеси, както и проектиране, изграждане и внедряване на цялостни решения за управление на бизнеса.

В работата си се стремим да бъдем не само доставчици на нашите клиенти, но и техен дългосрочен и надежден партньор. Нашата основна мисия е да им помагаме да ръководят бизнеса си по-добре и да насърчаваме развитието им с помощта на нашите решения и услуги.

 

www.team-vision.bg


ERP Bulgaria Ltd.

И Ар Пи Бълагрия

 

ERP.BG ( И Ар Пи България ООД ) е български разработчик на системи за управление на бизнеса с над 20 годишен опит. Компанията преминава през всички етапи от развитието на този сегмент – от интеграцията на счетоводството, продажбите и складовите дейности в една система, до създаването на мощно мобилно ERP решение и предлагането на ERP система като услуга.

Още със своето създаване компанията си поставя като основна цел повишаване конкурентоспособността на своите клиенти, чрез възможностите на софтуерните технологии – цел, която определя насоката на развитие на ERP.BG и до днес.

ERP.BG има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, козметична и хранително – вкусова промишленост, текстил, транспортна дейност, строителство, строителни материали, проектиране и инженеринг, финансово-счетоводно консултиране и др.

www.erp.bg


Balkan Services

Балкан Сървисис

 

Балкан Сървисис разполага с повече от десетгодишен опит на IT пазара, предлагайки на компаниите възможно най-ефективни и надеждни решения, с оглед на техните нужди от информация.

Нашата визия е да бъдем компания – символ на цялостно и компетентно IT консултиране, да допълваме опита на нашите клиенти и партньори и да реализираме техните цели, на базата на дълготрайни бизнес отношения.

 

www.balkanservices.com***

 

гр. София 1618, ж.к. "Овча купел", ул."Гусла" 1

е-mail: erp@vuzf.bg

facebook  google plus  you tube

Copyright © 2015 ERP Academy. All rights reserved.

Create & Support: VS Bulgaria Ltd.