Учебен план в ERP ВУЗФ Магистърска програма

logo_vuzf

home   УЧЕБЕН ПЛАН  |  ПРИЕМ  |  КУРСОВЕ  |  ТАКСИ  |  НОВИНИ  |  МЕДИИ  |  КАРИЕРИ  |  КОНТАКТИ

ВИСШЕ УЧИЛИЩЕ ПО ЗАСТРАХОВАНЕ И ФИНАНСИ

logo_erpacademy

Бизнес анализ и erp решения

I СЕМЕСТЪР дисциплини

II СЕМЕСТЪР дисциплини

(свали програма)

(свали прогама)

   

За програмата
 
Магистърската програма „Бизнес анализ и ERP системи“ е първата по рода си у нас, фокусирана изцяло върху бързо развиващия се сегмент на системите за управление на бизнеса. С нея вие няма да станете програмисти, а специалисти по внедряването, управлението, продажбата и развитието на такива софтуерни решения. Професии, които ще стават все по-търсени през следващите години.

Искате ли да научите повече за някои от най-иновативните сфери на бизнес софтуера?

- ERP (Enterprise Resource Planning) - Системи за планиране ресурсите на предприятието
- BI (Business Intelligence)Бизнес анализи
- CRM (Customer Relationship Management) - Системи за управление на взаимоотношенията с клиенти
- BPM (Business Process Management) - Системи за управление на бизнес процесите
- Project Management  - Управление на проекти
- Unified communications - Обединени комуникации

Новата ни магистърска програма е първата по рода си в България, фокусирана върху този перспективен технологичен сектор.

Ще получите достъп до най-новите технологии за управление на бизнеса, които ще бъдат ключови за успешното функциониране на предприятията през следващите години.

Програмата се осъществява от Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), в партньорство с фирма ERP.BG, Тим Вижън България, Балкан Сървисис,  ERP Academy и други водещи фирми от бранша.

Реализация в един от най-иновативните IT браншове

Системите за управление на бизнеса са сред най-"горещите" тенденции в софтуерния бранш.

Завършвайки магистратурата вие няма да станете програмист, а специалист по внедряване на сложни софтуерни решения и реализацията на проекти на стойност десетки или стотици хиляди левове.

Днес предприятия, банки, търговски вериги и други компании усилено внедряват бизнес софтуерни системи и компаниите, реализиращи проектите, непрекъснато търсят подготвени кадри, заплащането на такива специалисти е много над средното за страната.

Български внедрители реализират проекти както в България, така и в чужбина, получавайки заплати по западните стандарти, без да сменят местоживеенето си.

Магистърската програма „Бизнес анализ и ERP системи“ отговаря напълно на съвременните реалности и дори изпреварва своето време, подготвяйки кадри за икономиката на бъдещето.

Форма на обучение

Магистърската програма стартира през учебната 2015 / 2016 година. Тя е с итерактивна форма на обучение и е с продължителност два семестъра, включващи общо 675 учебни часа и 360 лекции. Завършилите я получават професионална квалификация „Магистър по икономика“.

Лектори

Сред лекторите в магистърската програма са представители на някои от водещите български компании за разработка и внедряване на бизнес софтуер – ERP.BG, Балкан Сървисис, Тим ВИЖЪН, SAP, Oracle и др., както и експерти в областта на управлението на проекти, управлението на бизнес процесите, маркетинга, финансите, онлайн бизнеса и други сфери, свързани с този сегмент.

Стаж и практика

В рамките на магистърската програма „Бизнес анализ и ERP системи“ студентите ще получат възможност както да присъстват на лекции за най-важните аспекти от развитието на бизнес софтуера, така и да работят с водещите български и международни специалисти в областта. Това ще им позволи да натрупат богат опит с разнообразни интерфейси на ERP, CRM, BI и BPM системи, както и да се запознаят с тях в дълбочина, научавайки повече за начина, по който функционират.

В добавка програмата ще включва и стаж в реномирани компании от сектора, в които студентите ще вземат участие в реални ERP проекти и ще се запознаят отблизо с процеса по продажба, внедряване и поддръжка.

 

 

***

**

гр. София 1618, ж.к. "Овча купел", ул."Гусла" 1

е-mail: erp@vuzf.bg

facebook  google plus  you tube

Copyright © 2015 ERP Academy. All rights reserved.

Create & Support: VS Bulgaria Ltd.